maanantai 18. kesäkuuta 2018

Herkkua raparperista

Äidille kiitos herkullisesta vinkistä !

RAPARPERI KEIKAUSKAKKU glut.

Vuoan pohjalle :

1 dl sulaa voita
2 dl fariinisokeria
3 isoa raparperia paloina

Taikina :

150 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
n. 2,5 dl Moilasen pulla MIX
1,5 tl leivinjauhetta

Laitoin leivinpaperin vuokaan (muuten voitele).
Sekoita jäähtynyt voisula, fariinisokeri ja levitä seos vuoan pohjalle.
Pilko raparperit ja levitä fariini voi seoksen päälle.

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen vatkaten.
Sekoita jauhot ja kääntele taikinan joukkoon.
Kaada taikina raparperipalojen päälle ja paista 175°C n. 45min.

Kumoa kakku jäähtyneenä tarjoiluastiaan ja tarjoile
vaniljajäätelön kera — Ja eikun herkuttelemaan 


12 kommenttia:

  1. Oli muuten tosi herkullista.

    VastaaPoista
  2. Näyttää niin herkulliselta! Mullakin on omia raparpereita ja aikomuksena on tehdä raparperikakku-tai piirakka juhannukseksi.
    Ihanaa juhannusviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihanaa viikkoa Kristiina ♡

      Poista
  3. Niiiin hyvältä näyttää💕💕Nam!Mukavaa juhannusviikkoa💛💚🍓

    VastaaPoista
  4. Oi, miten herkulliselta näyttää!

    VastaaPoista
  5. Voi miten näyttääkin hyvältä..iso nam:) Mukavaa alkanutta viikkoa 😍👋

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!