sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevät

Miten täydellisen ihanista päivistä olemmekaan saaneet nauttia viimeisen viikon aikana, päivä päivältä ovat ilmat olleet mahtavampia. Luonto herää eloon ja Marru herää eloon! Hymy on herkässä ja naama loistaa kuin: "Naantalin aurinko" 😄 Isännän kanssa ollaan ajeltu meren rannalle muutamaan otteeseen ihailemaan muuttolintujen paluuta ja jäiden sulaamista. Järvelläkin käytiin, mutta viikko sitten se oli vielä umpi jäässä. Jokohan se nyt, viikkoa myöhemmin alkaisi jo sulaamaan? — Odotan niin malttamattomana talviturkin jättämistä järveen.

Perjantaina lähdin työkavereiden kanssa laivalle, pieni irtiotto maistui oikein hyvältä. Mikäs sitä oli risteillä, kun oli iloista seuraa, herkullista ruokaa ja eilen sai vielä nauttia kannella upean aurinkoisesta säästä — Kiitos ihanat työkaverit! 

Ja jottei tämä elämä olisi pelkästään: "Ihanaa, täydellistä ja upeeta!" Niin nyt alkaa siitepölyt, sekä tiellä "lojuvat" hiekat tehdä tehtävänsä ja viikonlopun yksi yö hytissä kruunasi sitten kaiken. Multa alkoi lähtemään ääni, täällä puhutaan tällä hetkellä todella mörisevällä äänellä. Toisinaan saan aikaiseksi jonkin pienen pihahduksen  Siis tosi ihanaa rupatella niitä näitä 😂 Huomenna voi olla pienillä oppilailla ihmettelemistä...

Onneksi hetki sitten alkoi satamaan, juuri nyt tuo sateen ropina kuulostaa oikein mukavalta... se tietää raikkaampaa ilmaan (edes hetkeksi). Oikein mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ihan jokaiselle. Nautitaan keväästä, pölyistä huolimatta!
14 kommenttia:

 1. Oo...risteily silloin tällöin tekee kyllä ihan terää! Toivottavasti ääni palaa sateen jälkeen. Mä saan nyt astmakohtauksia, flunssa rasitti keuhkoja ja nähtävästi myös tämä pöly ilmassa. Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän ennustaa, että on tulossa paha siitepöly kevät/kesä ja siihen vielä noi muut pölyt.
   - Mukavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Täällä toinen joka kärsii siite-ja katupölystä. Kurkku karheena ollaan mutta en anna sen lannistaa kunhan aurinko paistaa ja lämmintä riittää :D
  Ihanaa uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa, vaikka oonkin vähän "mörisevä" täti töissä 😂
   - Ihanaa viikkoa ♥

   Poista
 3. Ollaan taidettu tulla terminaalissa vastakkain ;)
  Risteily on kyllä mukavaa välillä ja pieni irtiotto arkeen.
  Ihanan keväistä viikkoa ja yritettään pärjätä siitepölyjen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi... toivottavasti sinullakin oli hauska reissu :)

   Tänään on ollut raikas keli täällä meillä, pientä tihkusadetta ja monin paikoin on jo hiekat harjattu teiltä.

   Poista
 4. Hienot kuvat ja ihania tuollaiset irtiotot♥ Kuulosti kivalta..paitsi ne pölyt! Tsemppiä kovasti kevään altistus riesoihin ja toivotaan että ääni palaa pian:) Leppoisaa alkanutta viikkoa😍🌷👋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus 😍 Oikein mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Ihan samat fiilarit ja myös niitä pahalaisia siitepölyjä myöten. Kevät on ihaninta ja kamalinta aikaa, toivotaan kevyempää siitepölykevättä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihanaa aikaa, pölyistä huolimatta. Oikein mukavaa viikkoa Tiia ♥

   Poista
 6. Vautsi taas mitkä kuvat <3
  Mulla on ihan sama ongelma, eli koivun siitepöly silmissä ja nenässä, kurkussa ja ihollakin. Eilen taas fiilistelin koivumetsässä ja sen jälkeen lääkekaapilla ;)

  Onneksi täällä satoi nyt yöllä - se auttaa!

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla aloitin syömään allergialääkkeitä... ja nyt sit tuntuu nukuttavan koko ajan. No eiköhän se elämä tästä pian taas tasaannu/helpotu :)

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 7. Upeita kuvia <3 Vapputerkuin Ronja

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!