maanantai 13. maaliskuuta 2017

Illaksi leipää

Illaksi teki mieli
tehdä joku helppo leipä/rieska,
tällä kertaa valitsin PIIMÄRIESKAN ohjeen.
Tämä ohje löytyi Myllyn Paras-sivulta
Itse käytin gluteenittomia
tattarihiutaleita.

Maku oli aika voimakas,
mutta samalla tuli mieleen, että nytpä
syödään jotain oikein terveellistä 😉
ja makuun tottui nopeasti.

Näitä voi tehdä toistekin!




8 kommenttia:

  1. Tämä on minustakin hyvää, olen joskus kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tattari maistuu muillekin :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää. Teen itse piimärieskaa niin että laitan rouhittua tattarisuurimoa tattarileseitä ja vain ruokalusikallisen tattarijauhoa, ei ole niin voimakasta sillä tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa, kohta postaan toisesta rieskakokeilusta :)

      Poista
  3. Koekilen...ilman muuta kokeilen tuota reseptiä!!..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta saat toisen ohjeen testiin ;)

      Poista
  4. Hyvännäköisiä. Minä ihastuin viime kesänä kovasti tattarin makuun, kun yhdessä lounaspöydässä oli keitettyjä tattarisuurimoita riisin sijaan. Se oli niin hyvää, että otin monta kertaa lisää ihan pelkästään sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimoita en olekkaan vielä maistanut :)

      Poista

Kiitos kommentista!