tiistai 7. helmikuuta 2017

Valmista itse...

... niin ranskalaiset, kuin dippikastikekin.

Todella herkullista!

Muutama peruna ja puolikas bataatti

suikaleiksi, öljyä ja mausteita sekaan.

Paista 200˚c noin 30min.

Dippailuun...

1 prk kermaviiliä

1 rkl omenaviinietikkaa

sokeria ja suolaa

ketsuppi/sweet chili kastike

ja mausteita oman maun mukaan.


Maistuis varmaan sullekin 😊



12 kommenttia:

  1. Nämä ovat oikein maistuvia, meilläkin tehdään näitä silloin tällöin.- Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat ♥ Mä teen usein bataatista raneja, perunaa vähän välttelen.

    VastaaPoista
  3. Oikein arvasit, maistuis:)

    VastaaPoista
  4. Tuollaisia, tai ainakin melkein samanlaisia meillä syödään lohkoperunoiden ja uunijuuresten muodossa useinkin. Tosi hyvää!
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkullista ruokaa! Ihanaa loppuviikkoa ♥

      Poista
  5. Nam ja olen aivan heikkona bataattiranuihin, niissä on niin veikeä makean ja suolaisen liitto. <3 Sydämellistä viikonloppua Marru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella herkullisia!
      - Oikein upeaa viikonloppua ihanuus ♥

      Poista

Kiitos kommentista!