lauantai 11. helmikuuta 2017

Lauantai-illan herkkua

NACHOPELTI

185g Maissilastuja
400g jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa
1 prk juustodippiä
1 prk salsadippiä
juustoraastetta
1 sipuli
(Mausteita jauhelihaan)

Paista sipuli ja jauheliha,
lisää mausteet ja tomaattimurska.
Kaada koko seos vuoratulle pellille. Lisää vähän
salsadippiä ja juustodippiä (jätä loput pöydälle lisukkeeksi).
Tämän jälkeen maissilastut ja lisää vielä kerran muutamaan
kohtaan salsadippiä ja lopuksi juustoraastetta koko
komeuden päälle, paista 200˚c n. 10min.

Kun haluat gluteenittomana, niin muista lukea
MYÖS maissilastuista tuoteseloste.



Mukavaa lauantai-iltaa!

8 kommenttia:

  1. Tuota suunnittelin tekeväni uudenvuoden iltapalaksi, mutta suunnitelmat muuttuivat! Osa aineksista on vieläkin kaapissa, täytyisi tehdä! Hyvältä näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan tekemään ja herkuttelemaan :)

      Poista
  2. Oi, varmasti ihanaa maistuvaa herkkuruokaa, nam!

    VastaaPoista
  3. Herkkua!!
    Ja niin helppoa! Nam!

    Lempeää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, helposti herkullista :))

      Poista
  4. Ha haa! Meillä syötiin tismalleen samaa nachovuokaa eilen!
    Päälle vielä muutama teelusikallinen creme fraichea, ettei
    jää kalorivajausta :) Tämä on niin herkkua kuten kaikki tex
    mex -ruoat, niistä on mahdotonta olla tykkäämättä.

    Energiaa uutteen viikkoon, ystäväni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tex Mex-ruoat on todella herkullisia!
      - Kiitos ja samoin sinulle Teija :)

      Poista

Kiitos kommentista!