sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tammikuun tunnelmia

Arki on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Päivät menevät töiden merkeissä ja illat, sekä viikonloput kerätäänkin voimia seuraaviin työpäiviin - Mutta tykkään, enkä valita yhtään noista hauskoista ja vauhdikkaista työpäivistä. Rentoutuminen ja voimien keräily onnistuu parhaiten ulkoilun, valokuvauksen, käsitöiden, TV:n ja leivonnan parissa.

Tänä vuonna tuo sääkin pitää omaa jännitystään yllä. Aamuisin saa mielenkiinnolla kurkkia ulos ja katsoa, että millaisessa kelissä sitä tänään pitää tarpoa... On ollut kovaa pakkasta, pientä pakkasta, plussakelejä, lunta, räntää ja vettä, sekä myrskyä - siis kaikkea mahdollista laidasta laitaan.

                 Oikein mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!14 kommenttia:

 1. Näissä kuvissa asuu pakkanen ja talven tunnelmat!
  Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni pakkanen ja lumi... sellainen talven kuuluu olla :)

   Poista
 2. Onpas monta kaunista kuvaa tammikuulta.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvakollaasi ja yhtä ihanaa uutta viikkoa Marru <3

  VastaaPoista
 4. Ihana talvi! Sulla on ollut onni löytää työ, josta todella tykkäät, eikä aamuisin harmita kun "taas pitää sinne mennä". Hienoa viikkoa sinulle Marru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, kun edellisessä työssä olin ja niitä ensimmäisiä kuukausia sinne menin... niin joka päivä melkein itkua väänsin, koska käsiä särki todella paljon (tehdastyö) - Mutta niin vaan melkein kaksikymmentä vuotta siellä päivittäin töitä tein, en siis ole luovuttajatyyppi ;)
   Nyt voin sanoa kiitokset "kasvaimelle" ja leikkaukselle, tänä päivänä saan joka aamu mennä hymyssäsuin töihin ja se on todella mahtavaa!
   - Oikein ihanaa viikkoa ♡

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia <3 viikot menevät tosiaan nopeasti!

  VastaaPoista
 6. Pakkaskollaasi - ihana <3
  Minä niin kaipaan työkiireitä, joten arkesi kuulostaa kivalta. Mikään ei ole hienompaa, kuin mieluinen työ ja hyvältä tuntuva vauhti arjessa.

  Oikein hyvää tammikuuta edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna ♡ Kauan olin itsekin kotona ja nyt tämä arki tuntuu tosiaan kivalta :)

   Poista
 7. Hieno kollaasi. Mukavaa loppuviikkoa ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!