keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Ihanaa tammikuuta

Hei Te kaikki ihanat siellä ♡ täällä ollaan taas! Joulu tuli ja meni, enemmän tai vähemmän flunssaisena. Siintä kun selvisin, niin päätti sitten ääni lähteä... Siinä olikin tehtävää, kun tämä flikka yritti olla puhumatta! Muuta ei neuvoksi annettu kuin : "Puhu mahdollisimman vähän ja juo paljon." - Kävin siis varoiksi näyttäytymässä hoitajalle, mutta eipä siinä sen kummempia ohjeita mukaansa saanut.


Joulu meni rauhallisesti, niin kuin uusi vuosikin... nyt on sitten levätty kunnolla. No eipä tuo sääkään ollut kummoinenkaan joulun aikaan, joten sisällä oli "ihan kivaa" 😉 Tällä hetkellä täällä lounaassakin aurinko paistaa ihanasti, pakkasta on reilu kymmenen astetta ja maassa on pieni hento valkoinen lumipeite - Tästäkö se talvi alkaa?

Viime yönä nukuin vihdoinkin hyvin ja aamulla tosi pitkään. Vieläkin olen aamutakki päällä ja suunnittelen suihkuun menemistä, kyllä vapaalla on mukavaa - Tähän on heti pakko lisätä, että tänäpäivänä töissäkin on todella mukavaa!! Onneksi lähdin aikoinani opiskelemaan ja sen myötä sain uuden ammatin/työn itselleni, ensi viikolla koulut taas alkavat ja palataan pirteänä työmaalle.

Nyt toivottelen Teille oikein ihanaa tammikuuta! Nautitaan talvesta, töistä ja toistemme seurasta ♡ Itse suuntaan vihdoinkin suihkuun ja taidanpa lähteä sen jälkeen katselee uusia lankoja ja tulppaanitkin olisivat aikas kivoja maljakossa...

Halauksin Marru 😊
10 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta kultakimpale ja niin mahtavaa kuulla, että vihdoin se flunssa pahalainen on ymmärtänyt haihtua, vaikka äänen se törkimys meinasi viedä mennessään! Halauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ♡ kyl tää elämä vaan hymyilee taas niin pal ihanasti :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että flunssa on jo voiton puolella. - Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Vähän täällä vielä lima ärsyttää, mutta muuten kyllä tosi hyvä olo :)

   Poista
 3. Ihanaa tammikuuta sinnekin!
  Magee kuva ilotulituksesta ja niin raikas muumi-hetki!
  Blogissani odottaa sinua pieni haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Ja kiitos haasteesta :)

   Poista
 4. Kiitos ja samoin, ihanaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 5. Tulppaaneja ja lankoja! Mulle niistä tulee mieleen kevät ja kevät alkaakin omassa päässäni aina heti tammikuussa. Päivät pitenevät. Pääsit vihdoin eroon flunssasta ja täälläkin ollaan jo voiton puolella.
  Ihanaa tammikuuta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ♡
   Tulppaanit, langat ja tuo aurinko! Niin mennään vauhdilla kohti kevättä - vaikka onkin vasta tammikuu :D
   Hienoa, että olet voittanut sen flunssan!

   Poista

Kiitos kommentista!