lauantai 26. marraskuuta 2016

Pieniä ajatuksia

Voihan mahoton... miten jokin pieni, mitätön sana, lause tai teko voikaan vaikuttaa ihmisen elämässä. Hetken ne voi ajatuksessa pyöriä, mutta muuten sitä luulee jo unohtaneensa koko asian. Päivä kuluu ja vaihtuu yöhön - heräät keskellä yötä painajaiseen... Menee hetki, ennen kuin ymmärrät: "Tämä olikin vain unta" ja yrität saada taas uudestaan unenpäästä kiinni. Ne sanat olivat sittenkin vaikuttaneet sinuun ja todella syvästi vaikuttivatkin! Huh heijaa... nyt täytyy vaan toivoa, että tämä painajainen ei toteudu ja pitää vaan jatkaa hymyssäsuin eteen päin :)

No... painajaisista huolimatta tällä(kin) viikolla on ollut oikein ihania päiviä ja hetkiä. Viikolla harjoiteltiin jo toistamiseen itsenäisyyspäivän tanssiaisten tansseja - Hihhih... ja miten musta tuntuu, että tämä ohjaaja on aina välillä "pikkuriikkisen" pihalla niissä askeleissa ;)

Eilen töiden jälkeen päätin käydä kyselees aikaa kampaajalle ja pääsin, kuin pääsinkin yllättäin hiusten leikkaukseen ja kaiken lisäksi sain myös uuden värin hiuksiini! Kyllä kelpasi illalla lähteä liikenteeseen - ilta meni teatterissa työkavereiden kanssa ja naurua riitti. Tänään olimme isännän kanssa jäähallilla ja lopuksi vielä ravintolassa hyvän ruoan ja juoman äärellä. Tästä on nyt hyvä jatkaa "pikkujoulu" viikonloppua eteen päin :)

Loppuun vielä kuvat toisesta valopallo-mallista, tämän sain keskiviikkona valmiiksi. Nyt on seuraava  pallo jo tuloillaan.Näillä näkymin ensiviikolla (maanantaina) me koristella oppilaiden kanssa joulukuusi ja keskiviikkona luokassa taitaa tuoksua riisipuuro ja ruskeat piparit... joulukorttiaskartelutkin odottavat tekijöitään. - Kotiin on jo ilmestynyt muutamat valot tuomaan tunnelmaa, täällä siis valmistaudutaan pikkuhiljaa joulun odotukseen - Mukavia marraskuun viimeisiä päiviä!

16 kommenttia:

 1. Itsenäisyyspäivän tanssiaiset mielessä meidänkin tytsyllä! Mekko on jo valittu ja tanssikuvioita hiotaan vielä :) Minkä ikäisiä oppilaita sinä opetat tanssin saloihin? Esikoisemme on nyt seitsemännellä luokalla.

  Niin kaunis ja herää on tuo valopallosi <3 Ihana lahjaidea hyvälle ystävälle.

  Rauhallista ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Oikein ihania tanssiaisia teidän tytölle <3 Itse olen yseitten mukana opettelemassa askeleita :)

   Oikein mukavaa ensimmäistä adventtia!

   Poista
 2. Ompa taas nätti pallo.
  Adventti on taas jo tässä ja nyt, pitkin askelin alkaa joulu lähestymään. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä mallista tykkään itsekin tosi paljon!

   Poista
 3. Unet voivat olla hyvinkin voimakkaita ja pelottavia....koputan puuta, mutta en ole pitkään aikaan nähnyt painajaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista milloin oisin unia nähnyt, joten aikas voimakkaalta tuntui :)

   Poista
 4. Kaunis on tämäkin pallo, todella kaunis! Millä ne kovetetaan? Toivotaan että painajaisunet pysyvät loitolla. Mukavaa sunnuntaita ja jouluvalmistelujen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot kovetetaan vesi-liima seoksella, puolet vettä ja puolet liimaa. 10-16h olen antanut roikkua kuivumassa, riippuen miten paljon seosta on mennyt.

   En tiedä mikä nyt on, viime yönä jouduin kovasti selittelemään gluteenitonta syömistäni... mitä voin ja mitä en voi syödä ja miksi :D

   Poista
 5. Ihania tapahtumia pullollaan taitaa olla sinun pikkujouluaikasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hetki pikkujouluineen ja ensimmäisenä adventtina on jotenkin hiipinyt salaa tänne... oikein mukava "yllätys" - tästä se fiilis alkaa :)

   Poista
 6. Tunnelmallista adventti-iltaa sinne!
  Vähän jo valoja tuomaan tunnelmaa ja joulumieltä!
  Kivoja juttuja sinulla näin pikkujoulun aikaan.

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa ja täällä vaan takuuvarmasti esitellään ihanuuksia kuvin ♥ Sulla on sitten pikkujoulukausi vähän pidennettynä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta ♥
   Pikkujoulua on mukava viettää pidemmänkaavan mukaan :D

   Poista
 8. Voi painajaiset sentään ja ne voi tuntuu, niin todelta. <3 Toivottavasti ei ole uusiutunut. Nyt paljon hyviä ajatuksia sinne. Nuo sinun valopalleroiset on todella kauniita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ♥ painajainen ei toteutunut! Nyt sekä stressit ja painajaiset ovat onneksi poistuneet :)
   Hih... palleroiset, tykkään itsekin noista tunnelman tuojista ♥

   Poista

Kiitos kommentista!